Annons


i&m - invandrare och minoriteter startsida

   IN ENGLISH | KONTAKT
 
   STARTSIDA       OM OSS       ARKIV       SPECIAL       LÄNKAR       BESTÄLL   


 

Om oss

i&m är en populärvetenskaplig facktidskrift som skildrar hur samhället förändras genom migration och kulturmöten. Tidskriften speglar debatt och forskning om invandrar- och minoritetsfrågor samt följer upp och ger bakgrund till aktuella händelser. Flertalet skribenter är själva forskare.

Tidskriften är i första hand prenumererad. Den finns på de flesta bibliotek och lösnummer kan köpas på ett antal ställen i Sverige, främst i Stockholm, Malmö och Göteborg. För komplett lista klicka här

Tidskriften vänder sig till alla som vill fördjupa sig i dagens viktigaste samhällsfråga. Vi arbetar för ett mångkulturellt och integrerat samhälle. Tidskriften riktar sig bland annat till dem som i sitt arbete kommer i kontakt med människor från olika etniska grupper.

i&m, Invandrare & Minoriteter, är landets äldsta tidskrift som handlar om etnicitet och minoritetsfrågor. Den har funnits sedan 1973 och ges ut av en stiftelse (med samma namn som tidskriften) som är partipolitiskt och religiöst obunden. Stiftelsens ordförande är Åke Daun, professor emeritus i etnologi vid Stockholms universitet.

Tidskriften får stöd av Statens kulturråd, av Forskningsrådet för Arbetsliv och Socialvetenskap (FAS) samt av Mångkulturellt centrum.NR 2 MAJ 2012

Visa nummer »

 
Sök artikel

 
 
Kulturtips!
Ta gärna en titt på några andra tidskrifter som vi på i&m, Invandrare & Minoriteter gillar. Exempelvis Expo, Fjärde Världen och Tidningen Opsis Barnkultur.

i samarbete med tidningsbutiken.se

 

Copyright i&m 2006. All rights reserved.

Powered by iPublishing